Kjør motorsykkel hele året?

Løsningen er å lagre din MC i Spania i vinter. Det koster snart ikke mer å fly til Spania på de rette dagene enn det koster å ta bussen til byen her hjemme.

Benytt sjansen nå til å bruke sykkelen i vinter også. En langweekend, uke eller lenger tur i 20 grader i januar kan vel friste de fleste. Sjekk ut vårt kjempetilbud!

Lagre din sykkel trygt og sikkert i Spania fra medio Oktober til uka etter påske neste år. (Da er jo påskeferien neste år i boks også…) Sykkelen lagres innendørs hos Royal Parking ved flyplassen i Alicante.

Se www.royalparking.es 

Pris på lagring av sykkel fra medio oktober til medio april er 200,- Euro.  Dette inkluderer 5 hentinger på flyplassen t/r og 5 ganger ut/inn med sykkelen.

Det presiseres at lagringen er en avtale direkte mellom deg og Royal Parking. Det fylles ut et avtaleskjema når du booker transporten/lagringen.

Dette skjema følger sykkelen ned og lagringen betales direkte til Royal Parking ved første uttak. Sykkelen kan også lagres for kortere eller lengere tid. Be om tilbud.  

MCTransport AS tilbyr frakt av sykkelen din. Lever sykkelen til oss på Gjerdrum når det passer deg før 8 oktober, så ordner vi transporten og innlevering av sykkelen til lagring. Enklere kan det ikke gjøres. 

Pris på transport av sykkel Gjerdrum – Alicante 6.325,- Nkr

Pris på transport av sykkel Alicante – Gjerdrum 6.325,- Nkr

Se ellers våre turer på www.mctransport.no