MC Transport i korona-tider

Kjære mc venner. 

Vi har alle en svært utfordrende tid foran oss og vi i MCTransport vil gjerne informere om hvordan vi velger å håndtere utfordringene i disse korona-tider. Vi vil holde dere oppdatert om viktige endringer i lover og regler som gjelder de gjeldende reisedestinasjoner.

I utgangspunktet vil MCTransport gjennomføre oppsatte turer etter planen, dersom det er mulig etter til enhver tids gjeldende lover og regler. Skulle vi måtte kansellere en tur, har du to valgalternativer. 

  • Booke om til ny tur.

Dersom turen din blir kansellert, skal vi gjøre vårt beste for å gjennomføre ny tur til det endelige reisemålet ditt. Du kan endre bestillingen din på nett, eller kontakte oss for bistand. Du kan da velge å endre bestillingen til en senere dato til samme eller et annet reisemål dersom det er ledige plasser. Det betyr at det du har betalt blir overført til en ny tur. 

  • Få refundert den ubrukte turen.

Dersom du ikke lenger ønsker å få transportert mcen din av oss, så kan du kansellere bookingen din. Da vil du få pengene tilbake for den ubrukte delen av turen du har booket. 

Skulle du velge å kansellere selv ville vi gjerne minne om våre Vilkår & Betingelser for bestilling og kansellering som du finner her – https://www.mctransport.no/terms-conditions/ . Dette vil si at MC Transport ikke kan stå for andre kostnader som flybillett eller lignende. Dette må du ta opp med den respektive leverandøren som for eksempel flyselskap eller hotell. – TIPS: Sjekk med reiseforsikringen din.

Dersom det vil bli mange avbestillinger vil vi også nevne at vi ikke kan gjennomføre turer med bare få sykler i traileren. Det vil si at dersom dette skjer på en tur må denne dessverre kanselleres av oss. 

Dere er alle like viktige for oss så ta godt vare på dere selv og alle rundt dere i disse utfordrende tider. 
 

Med vennlig hilsen

Morten Lorentzen
MC Transport AS