Norge på langs med MC Transport i 2021

Norge er et av de, hvis ikke det flotteste land på denne kloden. Det finnes mange utrolig spennende destinasjoner, og spesielt veier, å oppleve i dette landet. Å kjøre MC i Norge er en drøm.

Men – Norge er et langt land. Det er faktisk like langt fra Kiel i Tyskland, til Alicante i Spania, som det er fra Oslo til Tromsø. Vi kan stille opp og hjelpe med å forkorte de lange, tidskrevende etappene og frakte MCene deres rundt – det vil si nordover … og sørover.

Vårt konsept går ut fra følgende destinasjoner eller som man kan si drømme-turer:

  • Nordkapp
  • Lofoten, Vesterålen & Senja
  • Kystriksveien og Helgeland

Det er finnes mange muligheter for å kombinere disse destinasjoner / turer. Så hva som gjelder her, tror vi, er mest mulig fleksibilitet for våre kunder. Du kjære kunde skal ha mulighet å plukke de deler du liker best, og kombinere de akkurat som du vil.

Nordover

Oslo – TROMSØ

Prisen er – 5.500 kr., ved booking av tur/retur får du 30% i rabatt.

Opplasting seinest 3 dager før ankomst i Tromsø. MC kan leveres hos oss noen dager før, etter avtale. Vi har mulighet til lagring i våre lokaler.

Sørover

Opplasting TROMSØ eller EVENES FLYPLASS

Prisen er – Bodø 4.900 kr. / Tromsø 5.500 kr., ved booking av tur/retur får du 30% i rabatt.

Ankomst i Oslo (Gjerdrum) 3 dager etter opplasting i Tromsø. MC kan også hentes hos oss noen dager senere, etter avtale. Vi har mulighet til lagring i våre lokaler.