MC Transport: Alt Om Transport og Hvordan Du Booker!

Video som gir en omfattende forståelse av bestillingsprosessen for turer med oss. Vi deler historien bak og vår drivkraft for å drive virksomheten på den måten vi gjør:

Alltid med fokus på kundens behov!

Kapitel:

MC Transport: Alt Om Transport og Hvordan Du Booker!

chapter
0:00 Intro – Thomas Züllich
0:14 historie bak MC Transport
1:36 webside www.mctransport.no
1:57 våre turer
2:49 bestilling av transport
7:38 faktura
8:06 brukerkonto
8:17 kontroll av din bestilling
9:19 kansellering, refusjon og rette opp feil i bestilling
12:37 Q&A – spørsmål & svar
13:34 chat / meldinger til oss
14:27 booke for flere – og hvorfor det ikke er mulig
20:30 outro

Q: Hvordan kan jeg oppnå bonus?

Vi er alltid dedikerte til å forbedre oss og levere den aller beste servicen til våre kjære kunder. Vi ønsker å belønne våre lojale reisende. Derfor er vi stolte av å introdusere vårt spennende bonusprogram.

Nå kan du nyte godt av vår eksklusive fordelspakke: Bestiller du flere enn to (2) transport i løpet av samme kalenderår, gir vi deg 10% rabatt på prisen av senere transport. 

Fortsett å lese «Q: Hvordan kan jeg oppnå bonus?»

Q: Kundekonto & Passord

Vårt bestillingssystem opererer på en brukerkontrollert basis, og gir deg full autonomi over bestillingen din og personlig informasjon.

Etter du har fullført din første bestilling, vil du automatisk motta en brukerkonto. Det er viktig at du overvåker e-post innboksen for ditt brukernavn og passord, da du må logge på for å fortsette å bestille, for å booke retur for eksempel.

Fortsett å lese «Q: Kundekonto & Passord»

Q: Vinterlagring i Spania – Kjør motorsykkel hele året!

Løsningen er å lagre din MC i Spania i vinter. Det koster snart ikke mer å fly til Spania på de rette dagene enn det koster å ta bussen til byen her hjemme.

Benytt sjansen nå til å bruke sykkelen i vinter også. En langweekend, uke eller lenger tur i 20 grader i januar kan vel friste de fleste. Sjekk ut vårt kjempetilbud!

Fortsett å lese «Q: Vinterlagring i Spania – Kjør motorsykkel hele året!»

Kunderespons – les hva kunder sier om oss

I en pågående spørreundersøkelse har kundene våre mulighet til å gi respons til vår tilbud. Responsene er overveldende positivt og vi jobber også med å forbedre oss og tar konstruktivt kritikk seriøs.

Kunderespons

“Takk for god service og lettvint frakt. Utrolig deilig å kunne levere og hente sykkel, kjøreutstyr og bagasje på kaia her i Oslo. Mye bedre å bruke ferien i Alpene enn på transport, billigere blir det også.” – Thor Hammer

Fortsett å lese «Kunderespons – les hva kunder sier om oss»

Q: Hvorfor må jeg angi navn og e-post i chat?

Vi ønsker å kunne yte deg best mulig service ved å svare på dine spørsmål så raskt og effektivt som mulig. Imidlertid er det noen spørsmål som krever mer informasjon eller undersøkelser fra vår side, og derfor kan det ta litt tid å gi deg et fullstendig og nøyaktig svar i chat. For å sikre at du får den nødvendige informasjonen, vil vi gjerne sende den til deg via e-post.

Fortsett å lese «Q: Hvorfor må jeg angi navn og e-post i chat?»