Turstart München

Freistaat Bayerns hovedstad München er nok en av de mest interessante byene som kan besøkes i Tyskland. München er også så mye mer enn bare den berømte Oktoberfesten.

Vi har valgt München som hovedmål for våre turer. Flyplassen til München nås lett og ofte rimelig fra Oslo Gardermoen, men det er ikke enste grunnen. Byens plassering gjør den til et perfekt utgangspunkt for å nå mange områder som er gøy å utforske med MC.

Nedenfor er en tabell med turer til noen interessante kjente, og kanskje ikke så kjente turmål. Stelvio er sikkert en av de mest kjente og ønskete mål, men det finnes massevis av andre steder som er verdt å se.

MUNICH / STELVIO – https://kurv.gr/xH6hW

MC eventyr begynner med å reise, la seg forføre av veier, destinasjoner, mat og kultur. München er det idelle utgangspunkt.

Fra München Flyplass med MC til:

MUNICH / BAMBERG, Tyskland – https://kurv.gr/HToDL

MUNICH/ BLED, Slovenia – https://kurv.gr/B07ge

MUNICH / BRATISLAVA, Slovakia – https://kurv.gr/d347a

MUNICH / LIECHTENSTEIN – https://kurv.gr/IH2G4

MUNICH / VIENNA, Østerrike – https://kurv.gr/U9ayg

MUNICH / VENICE, Italia – https://kurv.gr/A3Bj4

MUNICH / RIJEKA, Croatia – https://kurv.gr/vmOtU

Se vår tur-kalender her – https://www.mctransport.no/events/categories/oslo-munchen/ – og book plassen din før det er for seint.

MC MESSE wrap up

Vi håper dere hadde hyggelige opplevelser på MC MESSE i Lillestrøm siste helg. Det var mange besøkere som strømmet gjennom hallene og også vi fikk litt anledning å susle rundt og å se på all chrom, lack og motorer.

Vår ny flyer fikk veldig god oppmerksomhet og blitt delt ut på mange forskjellige steder.

Som mange sikkert ikke vet, MC TRANSPORT har fraktet mange av de syklene dere har sett på til og fra messen. Gjør som de importørene og satser på en profesjenelt aktør når sykkelen din skal fraktes. Som mottoet vår sier – Vi frakter Men din til ferieparadiset. Neste turen går til Alicante allerede om noen dager, og dette er ikke en April spøk en gang. 🙂

Møt oss på MC Messen på Lillestrøm

29. – 31. mars er MC-bransjen samlet til messe på Lillestrøm. Da skal nyhetene for 2019 vises fram. 

Blant annet flere nye sportsmotorsykler med over 200 hestekrefters motor. Samtidig blir det lansert flere og bedre el-motorsykler. På utstyrsfronten betyr stil, design og snitt stadig mer.

For MC Transport er MC-messen et viktig møtested for å treffe vår kunder og venner. Vi har ingen egen stand men du finner Morten nok litt sånn overalt og på standen til Charitybikers Mc – standnummer C01-25.

Gjerne send mail til Morten på morten@mctransport.no eller slår på tråden (+47 979 59 000‬) for å avtale et møte skulle du ønske å diskutere reiseplaner til club eller gruppen din.

Spania (sør)

Spania er drømme-destinasjonen til MC. I alle fall for de som liker svingete veier, fjellområdene og hav. Asfalten pleier å være i god stand og tilbyr god føre.

Bilistene i Spania er vant til å forholde seg til MC og oppfører seg pent. «Lane-splitting» er dem vant til og i noen byer (Granada for eksempel) finnes det MC (Moto) soner foran trafikklyset. Det betyr at det oppfordres MC & Scooter å komme seg forbi køen og å sette seg foran første bilen ved lyset. Dette eksempel viser litt om spanjolens holding i forhold til MC. 

Å booke overnatting under turen er meget enkelt og det finnes mange tilbud på Hotel.com og Airbnb.com. Telting & vill camping er ikke så populært, men det lønner seg mest heller ikke siden det finnes gode og rimelige overnattingsmuligheter overalt. 

Maten er godt og rimelig. Vær obs på at lunsjtider er klokken 14:00 og at det finnes mange lunsjrestauranter på landet som tilbyr “dagens rett” som kalles “menu del dia” eller forkortet “menu” på Spansk. Så når betjeningen spør deg om du ville ha “menu” eller “kart” snakkes det om “dagens” eller “á la carte”. Slikt menu koster mest rundt 8 til 12 euro med vin, kaffe, dessert, forrett og hovedrett inkludert. Tips: Følg lokalbefolkningen og se hvor dem spiser.

Å planlegge turen med Google Maps og lignende verktøy som tyske kurviger.de er enkelt, men vær litt forsiktig med umerkede veier. Det kan være tøft terreng. Mest gøy er de veien med 3 eller 4 siffer. Et annet godt verktøy er bestbikingroads.com. Der finnes det ferdige rundtturer med en del aktualiserte kommentarer. Gjerne tips oss om flere verktøy så skal vi oppdatere blogginnlegget.

Med utgangspunkt i Alicante eller Málaga finnes det mange interessante byer som Cartagena, Murcia, Almeria, Granada, Ronda osv. Når du har lyst å være litt kultur-turist anbefales det å sjekke om det finnes billetter & plass til de meste populære steder som Alhambra i Granada for eksempel. 

Været er meget stabilt og det regner svært sjeldent. Bergenserne hadde nok sagt «aldri». Husk at det kan være kjølig om kvelden og at det blir mørk om natta. Så planlegg turene slikt at du rekker frem til overnattingsstedet i god tid. 

Velkommen til MC Transport nye webside

Hei,

Jeg heter Morten Lorentzen og driver med MC Transport siden over 25 år. For meg er det viktig at mine kunder er fornøyde og får servicen de forventer. Jeg setter kunden først. 

MC Transport utfører transport av motorsykler rundt i Europa. Formålet er at MC piloten skal slippe kjedelige og tidskrevende  transportetapper til feriedestinasjonen. Du flyr hjemmefra rett til Alpene, Spania eller andre destinasjoner i sør hvor du ønsker å ha drømmeferien. Her finner du sykkelen din pakket og klar til drømmeturen. Det blir ikke enklere, eller billigere. Sparer et par feriedager på transport gjør du også.

På vårt portal finner du planlagte transportturer rundt i Europa i tiden fremover. Mens du sitter på sofaen hjemme eller sammen med MC vennene dine kan du finne turen som passer best for deg. Systemet vårt blir oppdatert fortløpende så du kan finne ledige plasser som du kan reservere og booke direkte. 

For grupper, eller dersom du ikke finner noe som passer så ring meg på 979 59 000.

Logg inn nå og registrer deg på så holder vi deg automatisk oppdatert når nye turer legges ut.

Jeg håper vårt tilbud faller i smak og at vi sees snart. Ride safe!

Med vennlig hilsen, 

Morten Lorentzen

MC TRANSPORT Morten Lorentzen
Morten har over 25 års erfaring med denne typen transport og har fraktet 1000vis av MC på drømmeferien og trygt hjem igjen!