Kunderespons – les hva kunder sier om oss

I en pågående spørreundersøkelse har kundene våre mulighet til å gi respons til vår tilbud. Responsene er overveldende positivt og vi jobber også med å forbedre oss og tar konstruktivt kritikk seriøs.

Kunderespons

“Takk for god service og lettvint frakt. Utrolig deilig å kunne levere og hente sykkel, kjøreutstyr og bagasje på kaia her i Oslo. Mye bedre å bruke ferien i Alpene enn på transport, billigere blir det også.” – Thor Hammer

Fortsett å lese «Kunderespons – les hva kunder sier om oss»

Q: Hva slags billetter finnes?

Etter flere år med et fast tur retur oppsett har vi utviklet et system som er basert på tre typer billett. Alle billetter er en-veis. Det finnes ikke tur-retur lengre, men du kan puzzle sammen akkurat den turen du ønsker.

  1. vanlig tur billet
  2. retur billet på samme bil
  3. fleksibillet

Det er slikt at vår trailer kjører deres MC sørover og blir der nede til neste retur dato nordover. Så hvis man booker tur retur “på same bil” er dette rimiliegere opsjonen, siden vi ikke har en tom plass nordover.

Fleksibillett gir deg mulighet for lengre opphold.

Q: Kan dere bestille Taxi eller reservere Hotel?

A: Som navnet antyder er MC Transport er er rent transportfirma spesialisert på transport av MC. Vi er ikke en reisearrangør. Så vi kan ikke bestille flybilletter, taxi, hotel eller andre tjenester – selv om vi hadde ønsket det. Rettslige situasjon, også rundt forsikringer og lignende – er ganske klart her. Du kan lese mer her – https://lovdata.no/dokument/NLO/lov/1981-06-12-72

Q: Finnes det rabatt for klubbmedlemmer?

MC Transport har for tiden rabattavtale med:

  • NAF MC
  • BMW MC Klubb Norge
  • NMCU                                                                                                    

Det er kun mulig å få rabatt hvis du legger inn riktig informasjon ved bestilling. Vi kan dessverre ikke ordne det for deg i etterkant.

Er du medlem i flere klubber er det kun en rabatt som kan benyttes, ikke flere på toppen av hverandre.

Q: Hva koster det å sende MC?

Destinasjonstandard billettretur billet (samme bil)retur billett “flexi”
Oslo – MünchenNOK‎ 4 600,00
München – OsloNOK‎ 4 600,00NOK‎ 575,00NOK‎ 1 840,00
Oslo – AlicanteNOK‎ 6 325,00
Alicante – OsloNOK‎ 6 325,00NOK‎ 1 500,00
Oslo – MálagaNOK‎ 7 450,00
Málaga – OsloNOK‎ 7 450,00NOK‎ 1 950,00
per 07/2022 – det er altid priser på de enkle arrangementer på vår webside som gjelder. 

Q: Er det noe jeg skulle være oppmerksom på i utlandet?

A: Kaskoforsikring på eget kjøretøy er å anbefale og internasjonalt “grønt kort” er viktig i mange land i Europa selv om ditt selskap sier at det ikke er nødvendig. Dyrkjøpt erfaring tilsier at dette er nødvendig selv i land som Spania. (Guardia Civil bryr seg lite om hva du har hørt fra en forsikringsselger i Norge.)

Q: Er MCen forsikret under transport?

Vedr forsikring så har vi godsansvar og “tabbeforsikring” som dekker skader og alle våre transporter utføres i henhold til NSAB 2020. Men vi får ikke forsikret andres kjøretøy spesielt. DVS spesielle, ombygde og påkostede kjøretøy må forsikres av eieren selv.

Når det gjelder forsikring anbefaler vi Kaskoforsikring på alle sykler. For egen del bør du også ha internasjonalt forsikringskor (grønt kort) som du får hos ditt forsikringsselskap.  Noen land krever dette også, selv i EU. Egen transportforsikring er ikke nødvendig da både din kasko og våre gods/tabbeforsikringer dekker evnt skader.

Q: Hvordan leverer jeg sykkelen?

A: MC leveres til vår lager på Gjerdrum eller på fergekai til Kielbåten. Detaljene avklares og kommuniseres per tur. Vi har ingen terminal på kaia og heller ikke ved de flyplassene vi frekventerer. Leveringsplasser i utlandet kommuniseres kun direkte til de som er med på turen – t.o.m. av sikkerhetsmessige grunn.

På Gjerdrum er opplastingsdagen dagen før avgang. kl 10.00 – 18.00. (for Munchen er det stort sett avgang ut med Colorline på torsdag. Opplastingsdag blir da onsdag på Gjerdrum) 

Uansett på Gjerdrum kan sykler innleveres dagene før opplastingsdagen etter avtale. Ring Morten!

Lasting på kaia kan enkeltvis avtales lastet på avreisedag. Ring Morten!