Q: Booking for Grupper!?!

Grupperabatt

Nå kan du få hele 10% rabatt på våre turer når du bestiller som en gruppe!

For å dra nytte av denne fantastiske rabatten, må følgende betingelser være oppfylt:

  • Tilbudet gjelder kun for en av våre turer som er oppført på vår nettside: www.mctransport.no.
  • Minimum 10 deltakere kreves for å aktivere rabatten.

Hvis du har spesielle behov, som en tilpasset transport med forskjellige datoer eller hente- og lossesteder, ber vi deg ta kontakt med oss minst 6 måneder i forveien. Dette gir oss tid til å tilpasse turen etter dine ønsker. Vi kan gi deg en skreddersydd prisestimering, med forbehold om eventuelle økninger i drivstoff- og fergetariffer. Minimum 15 deltakere kreves for tilpassede turer.

Betalingsvilkår:

Vi sender faktura med det samme du booker inn din gruppe, med en betalingsfrist på 7 dager. Vennligst se våre salgs- og kanselleringsvilkår for mer informasjon. Vær oppmerksom på at hvis betalingen ikke er mottatt innen fristen, vil bookingen bli kansellert.

Informasjon om deltakere:

For å kunne behandle din gruppebestilling, trenger vi en liste over alle deltakere med følgende opplysninger:

  • Fullt navn og registrert adresse til kjøretøyets eier
  • Mobilnummer
  • E-postadresse
  • Registreringsnummer til kjøretøyet
  • informasjon om bagasje (vekt og størrelse) som skal fraktes sammen med MC

Vennligst send denne informasjonen i form av en CSV eller Excel-fil.

Transportdokumentasjon:

Vi vil sende deg en transportskjema i PDF-format som må fylles ut for hånd. Dette skjemaet skal leveres inn senest 60 dager før avreise. Dette sikrer en smidig prosess ved grenseoverganger og gjelder også for turer som involverer lasting og lossing i Norge før ruten fører gjennom Sverige.

Prisøkninger:

Siden 2020 har transportbransjen i Norge stått overfor betydelige utfordringer, spesielt knyttet til økte drivstoff- og fergekostnader. Denne utviklingen har hatt en kaskadeeffekt som har påvirket flere aspekter av sektoren og økonomien generelt.

Den kontinuerlige økningen i drivstoffprisene har vært en tung belastning for transportører. Dette skyldes flere faktorer, inkludert internasjonale geopolitiske hendelser og miljøtiltak som karbonavgifter. De økte drivstoffkostnadene har resultert i høyere utgifter både for vei- og sjøtransport. 

Fergekostnadene har vært en særlig bekymring for oss og transportbransjen som helhet. Våre transportruter er avhengige av fergetjenester. De økende fergeprisene har presset marginene til det ytterste, og dette har igjen ført til høyere kostnader for varetransport generelt.

Våre Verktøy for Suksess:

Vårt avanserte bookingsystem og vår brukervennlige nettside er hjørnesteinene i vår suksesshistorie. Vi har alltid satt pris på nøye kostnadskontroll, og vår dedikasjon til å levere den beste servicen til våre kunder til de mest konkurransedyktige prisene er ubønnhørlig.

Selv om vi ikke er immune mot de utfordringene som bransjen står overfor, har vi klart å opprettholde en konsekvent høy konkurranseevne. Dette skyldes vårt sterke fokus på tett kommunikasjon med våre kunder. Vi forstår at hver krone teller, og det er derfor vi har jobbet hardt for å tilby konkurransedyktige priser.

En annen viktig faktor er at våre biler aldri kjører med unødvendig tom last. Dette er ikke bare en logistisk oppgave, det er en kommunikasjonsoppgave som vi har mestret til perfeksjon. Vi er fast bestemt på å fortsette å levere toppkvalitet til våre kunder, og det betyr at vi alltid streber etter å maksimere effektiviteten og minimere kostnadene.

Med vårt engasjement for innovasjon og kundetilfredshet, kan du stole på at vi vil fortsette å være din pålitelige partner for transportløsninger.

Vi ser frem til å ønske din gruppe velkommen for en minneverdig reiseopplevelse!