Q: Hvordan kan jeg oppnå bonus?

Vi er alltid dedikerte til å forbedre oss og levere den aller beste servicen til våre kjære kunder. Vi ønsker å belønne våre lojale reisende. Derfor er vi stolte av å introdusere vårt spennende bonusprogram.

Nå kan du nyte godt av vår eksklusive fordelspakke: Bestiller du flere enn to (2) transport i løpet av samme kalenderår, gir vi deg 10% rabatt på prisen av senere transport. 

La oss illustrere hvordan det fungerer:

Du bestiller MC transport fra Oslo til München. Senere bestiller du en returreise fra München til Oslo. Dette utgjør da to transportoppdrag.

Når du bestiller din tredje tur, uansett hvilken destinasjon du velger, får du 10% avslag på prisen. Det samme gjelder for din tredje, fjerde, femte osv. – transport i samme kalenderår (1. Januar til 31. Desember).

Rabatten av 10% blir trukket fra når vi fakturerer reisen din. Du kan gjerne minne oss om dette i kommentarfeltet når du foretar bestillingen din, slik at vi kan sørge for at du får den velfortjente bonusen din!

Vår fantastiske rabatt kan dessverre ikke kombineres med andre tilbud. Den kan heller ikke overføres til andre personer. For å kunne dra nytte av dette flotte tilbudet, må du først bestille minst 3 turer for deg selv. Enkelt og greit, ikke sant? 😉

Takk for at du velger oss som din reisepartner. Vi ser frem til å dele mange fantastiske opplevelser med deg og gi deg en ekstra grunn til å sende din motorsykkel med oss igjen og igjen.