Q: Vinterlagring i Spania – Kjør motorsykkel hele året!

Løsningen er å lagre din MC i Spania i vinter. Det koster snart ikke mer å fly til Spania på de rette dagene enn det koster å ta bussen til byen her hjemme.

Benytt sjansen nå til å bruke sykkelen i vinter også. En langweekend, uke eller lenger tur i 20 grader i januar kan vel friste de fleste. Sjekk ut vårt kjempetilbud!

Vinterlagring i Alicante utføres av vår samarbeidspartner Chris Parking ved flyplassen. Din motorsykkel blir lagret innendørs og er under kontinuerlig overvåkning 24/7. De tilbyr hele 3000 kvadratmeter innendørs parkering.

For å bestille vinterlagring, ber vi deg legge inn en merknad når du bestiller transporten, hvor du opplyser at du ønsker vinterlagring. Da vil vi håndtere innmelding og levering av motorsykkelen til lagring. Når du lander for første gang, vennligst send en e-post til den oppgitte e-postadressen med informasjon om ankomsttidspunktet og flynummeret to dager før ankomst.

Når du ankommer Alicante, kan du ta heisen helt ned og gå til rampe 1-5. Deretter ringer du det oppgitte nummeret, og du vil bli hentet innen få minutter og kjørt til din motorsykkel. Ved første ankomst må du fylle ut en avtale og betale for lagringen. Du har selvfølgelig muligheten til å ta ut eller levere inn motorsykkelen så mange ganger du ønsker i løpet av lagringsperioden, så lenge du holder kommunikasjonen med Chris Parking. Prosessen er svært enkel.

Det er helt opp til deg hvor lenge du vil lagre motorsykkelen, samt hvordan du ønsker å få den hjem igjen.

Vi vil gjerne understreke at lagringsavtalen blir inngått direkte mellom deg og Chris Parking ved første ankomst. Prisen for 6 måneders lagring er 250 euro for 23/24 uker. MCT tar ingen ekstra kostnader i forbindelse med fraktprisen for lagring.

Du kan gjerne besøke deres nettside for å se nærmere på fasilitetene deres: www.chrisparking.com