om oss

MC Transport Morten Lorentzen

Siden 1995 har Morten Lorentzen transportert motorsykler rundt i Europa. Det startet med Roadshow og Demoturer rundt i hele Norge for flere av de store importørene som bl.annet BMW, Suzuki, Yamaha og Honda. Etterhvert har flere klubber og  forhandlere samarbeidet med Morten om å frakte deres sykler til mange fine områder rundt i Europa.

Morten har oppgjennom også drevet “vanlig” transport i tillegg med mange biler og ansatte, og han har 40 år bak seg i transportbransjen. I 2019 besluttet Morten å fokusere fullstendig på MC Transport. Det blitt utviklet et bookingsystem så alle kan nyte godt av våre tilbud.

Satsing på spesialtransport av MC har vist som en klok besluttning, og MC Transport har i dag flere store og små spesialinredede biler for transport av motorsykler. MC Transport laster/losser ca 1500 sykler per år.

Tanken bak konseptet er at man skulle unngå de lange transportstrekningene på autobahn, noe som i dag er å regne som risikosport på motorsykkel. MC transport frakter din ferdig feriepakkede sykkel fra vår base på Gjerdrum til kjøreparadiser rundt i hele Europa.

Du sparer tid, og ikke minst penger. Enklere blir det ikke. Er dere en klubb eller gruppe på inntil 25 så avtaler vi egne turer/priser hvor dere selv bestemmer hvor vi laster og hvor vi skal.

MC Transport AS sine spesial-tilpassete trailere rommer 25 sykler av hva som er touring størrelse. (les BMW GS Adventure og lignende) For deg er det bare å levere sykkelen på avtalt sted på avtalt tid, for så å sette deg direkte på sykkelen igjen på destinasjonen. Spesielt komfortabelt for dere er at kjøreutstyr pakkes i egen løs bag og sendes sammen med sykkelen. På den måten kan dere reise uten å ha med bagasje på flyet.

Erfaringsmessig har vi satt opp de fleste turer til München og Alicante. Det finnes masse andre fantastiske destinasjoner i Europa, og det kan kjøres til de fleste! Munchen og Alicante fordi det er enkelt og rimelig å fly dit, og det er direkte fra mange plasser i Norge med flere daglige avganger og begge disse destinasjoner er et supert utgangspunkt for fantastiske kjøreopplevelser.

Vi videreutvikle vår tilbud bestandig og kan tilby bl. annet vinterlagring av MC i Spania. Reis ned og kjør når det passer deg. Vi jobber også med å få til vinterlagring her hos oss for å kunne tilby dette sammen med f. eks en tur til sydligere strøk i løpet av vinteren.

Klubber, Vennegjenger, Forhandlere, Firmaer og privatpersoner. Ta kontakt dersom dere har en drøm om å kjøre deres egen sykkel på en drømmeferie.

Enklere og billigere kan det ikke gjøres !

Ta kontakt i dag, og vi vil sammen finne en tur som passer deres behov.

Sjekk gjerne kalenderen helt nederst. Grønn betyr at det finnes ledige plasser på turen, rødt betyr at den er fullbooket. Vi anbefaler å følge med på vår nyhetsbrev. Vi informerer en gang per uke om nye turer og ledige plasser.