Velkommen til MC Transport nye webside

Hei,

Jeg heter Morten Lorentzen og driver med MC Transport siden over 25 år. For meg er det viktig at mine kunder er fornøyde og får servicen de forventer. Jeg setter kunden først. 

MC Transport utfører transport av motorsykler rundt i Europa. Formålet er at MC piloten skal slippe kjedelige og tidskrevende  transportetapper til feriedestinasjonen. Du flyr hjemmefra rett til Alpene, Spania eller andre destinasjoner i sør hvor du ønsker å ha drømmeferien. Her finner du sykkelen din pakket og klar til drømmeturen. Det blir ikke enklere, eller billigere. Sparer et par feriedager på transport gjør du også.

På vårt portal finner du planlagte transportturer rundt i Europa i tiden fremover. Mens du sitter på sofaen hjemme eller sammen med MC vennene dine kan du finne turen som passer best for deg. Systemet vårt blir oppdatert fortløpende så du kan finne ledige plasser som du kan reservere og booke direkte. 

For grupper, eller dersom du ikke finner noe som passer så ring meg på 979 59 000.

Logg inn nå og registrer deg på så holder vi deg automatisk oppdatert når nye turer legges ut.

Jeg håper vårt tilbud faller i smak og at vi sees snart. Ride safe!

Med vennlig hilsen, 

Morten Lorentzen

MC TRANSPORT Morten Lorentzen
Morten har over 25 års erfaring med denne typen transport og har fraktet 1000vis av MC på drømmeferien og trygt hjem igjen!