Hjelp

Vi frakter din MC til ferie-paradiset.

Mens sykkelen fraktes til syden, tar du flyet og plukker opp din MC ved flyplassen i München, Alicante eller Nice. Kjøreparadiset i Alpene, Spania, Italia og resten av Europa er bare en kort flytur unna.

Dette betyr at vi kun utfører transport tur/retur transport. Vi er ikke et transportfirma som kan hente sykkelen din et sted og transporterer det til et annet sted. Våre trailere rommer ca. maks 25 sykler (avhengig av størrelse av MCene kan tallet varier litt)

Datoer

På destinasjonens flyplass henter du sykkelen ved angitt dato. En uke etterpå transporteres sykkelen tilbake til Norge. 

Vær oppmerksom på at transporten ligger i kalender med datoene det møtes på flyplass. Detter er altså datoene du bør bestille flybilletten efter. Seff er det fristilt for deg å ta flyet sørover neon dager før og koser deg på destinasjonen og så møtes det på flyplassen for å hente sykkelen.

Gjerne sjekk kalenderen nedenfor der du finner alle våre arrangementer. Ved a “klikke” på et kalender-innlegg fremmer du rett til booking. Når datoene er “grønne” finnes det plasser du kan booke, røde er fullbooket.

Booking

Det er bare å fylle ut bookingen på selve turen / transport. Systemet lagrer da automatisk et brukerkonto til deg. Der kan du forvalte turen du har booket. Siden det skjer ofte at en “turleder” booker for en gruppe skiller vår system mellom den som booker (og betaler) og deltakere. Så begge feltene må fylles ut. Det er mulig å booke mange deltakere samtidig. Vi synes det er meget komfortabelt. Men vær obs på at det er ikke mulig å slette deltakere selv etter booking er mottatt is systemet. I så fall må du sende email til webmaster@mctransport.no

Bookingen din behandles i første omgang som “forespørsel” som blir bekreftet mottatt automatisk av vår system. Så hvis du ikke ha fått e-post med “forspørsel er mottatt” fra oss, bør du sjekke spamfolderen i epostsystemet ditt. Hvis meldinge IKKE har endt opp der heller kan du gjerne sende en melding til webmaster@mctransport.no. Han Tyskeren vår skal nok svare raskt og hjelper deg.

Fungerer booking ikke?

Vi må opplever ofte at Windows PC i forbindelse med Internet Explorer ikke fungerer optimalt. Vår sikkerhetssystem (som er også laget for å beskytte dine opplysninger og bookinger) anerkjenner ikke usikre pålogginger. Windows Explorer er kjent for å ikke være sikker. Vi anbefaler derfor å installere Google Chrome, Firefox eller lingnende browser.

Skulle du likevel oppleve at booking / pålogging ikke fungerer kan du sende epost til vår webmaster@mctransport.no

Thomas skal ta hand om problemstilling med det samme. Reaksjonstiden hans er nok ganske så tysk. 😉

Bekreftelse og Betaling

Bekreftelse sendes ut etter vi har gjennomgått bookingen din manuelt. Det kommer da to meldinge via e-post. En me,ding bekreftelsen fa bookingsystemet vårt og en separat e-post med faktura. Fakturaen bes betalt innenfor angitt frist.

Manglende betaling innen forfallsdato vil bli betraktet som en avbestilling, og plassen din vil bli tilbudt den neste personen.

Tur / retur

Transportene våre er beregnet som tur/retur opplegg. Sykkelen din leveres til oss noen dager før transporten går nedover til destinasjonens flyplass.

Vi kan dessverre ikke gi prisavslag for enkelturer. Trailere må jo kjøre uansett og hvis du ikke skal laste opp sykkelen på returen nedover eller hjem igjen er plassen din tomt. Det skulle jo forstås at vi har ikke mulighet å gi kompensasjon for dette.

Frie plasser

Mange av våre transport er booket av MC club eller forhandlere som i utgangspunktet ønsker å bruke alle våre plasser på traileren. Likevel kan det hende at det dykker opp sjanser å være med likevel. Så det er lurt å melde seg på nyhetsbrevet vårt, så blir du informert om restplasser og nye turer.

Vinterlagring

Vi arbeider sammen med en partner i Alicante område som lagrer MCen din over vinter. Du kan hente den ut når som helst under vinter og kjører som du har lyst til og leverer MCen tilbake til vinterlagring. Kanskje Norges beste ordning for vinterlagring.

Kjøreutstyr

Kjøreutstyr kan sendes med i løs bag ved siden av, men merke denne baggen godt med ditt navn! Så er det bare å møte på flyplassen når den tid kommer uten annet enn Pass, penger og godt humør og så finner du sykkelen ferdig losset og klar til tur på avtalt destinasjon.

Legg igjen en kommentar